ITALSKÝ STYL A KVALITA VINAŘSTVÍ VOGA

Již od samého vzniku sbírá vinařství Voga Italia řadu ocenění a uznání za jejich elegantní a sex skleněné válcovité láhve a prezentaci toho nejdůležitějšího, chuti.

Voga Italia transformoval tradiční, ucpaný láhev vína na výrazný a okouzlující tvar inspirovaný designem parfémů. Vytvořili tím revoluci v odvětví vína s nádherným designem láhve. Vinařství nepodcenilo ani marketing, který je směřován především na ženy. Jak jinak si vysvětlit jejich způsob propagace.

„Vím co chci, ale ne vždy vím, kde to najít. Chci jednoduché pití. Pití, který mě přenese na místo, kde nasaji chuť života s přáteli… kam mohu jít… kde mám zábavu. Pro mě je víno více než chuť – je to o pocitech, emocích a zkušenostech. Víno, které piji odráží můj život, mé touhy a můj cit pro styl. Chci drink který je z jedné části intimní večeři , z jedné části koktejlový večírek a ze dvou částí životem. Stejně jako od života, očekávám hodně i od značky, kterou mám rád. VOGA mi dává vše co chci  –  je elegantně provinilá, módně sebevědomá, troufale odvážná, právě jako jsem já.“
Já a má VOGA