VÝHODNÉ BALÍČKY VÍN DOPLNĚNÉ O PRAKTICKÉ DÁRKY

Ochutnejte nejlepší domácí i zahraniční vína. K balíčkům zahraničních vín vám přidáme praktické dárky.

Balíčky pro vás sestavil Tomáš Blažej, který k tomu poznamenal: „Vybere si každý. Jak milovník moravských bílých tak znalec světových červených. V kombinaci s praktickým dárkem tím můžete udělat radost přátelům, rodičům nebo obchodním partnerům.“ A já vám přeju „na zdraví“.

Podzimní výběr od Krista

Ochutnejte moravská vína z Vinařství Tomáš Krist, která byla oceněná na světových soutěžích od Vídně po San Francisco. Nyní za výhodnou cenu 1260 Kč - původně 1398 Kč!

Portugalská dovolená

Vybrali jsme tři lahodná vína vinařství Portal ze slavného údolí řeky Douro, která pramení hluboko ve Španělsku a v poslední třetině protéká Portugalskem. K balíčku dostanete zdarma praktickou nálevku na víno!

Letem světem - bílá vína I.

Dáváte přednost bílým vínům? Pak se vám bude líbít náš výběr kvalitních bílých vín. Najdete v něm zástupce Francie, Španělska, Austrálie, Chile a Jižní Afriky. Jako dárek přidáme vakuovou pumpičku!

Letem světem - červená vína I.

Sestavili jsme nadprůměrná červená vína vhodná nejen pro znalce. Ocení ji i ti z vás, kteří chtějí poznat, proč jsou zahraniční červená vína tolik ceněná. Someliérská vývrtka k balíčku zdarma!